Urbanism si autorizarea constructiilor

Bucuresti - Romania
Urbanism si autorizarea constructiilor avocat Mihai Kehaiyan

Urbanism si autorizarea constructiilor

Dezvoltarea pietei imobiliare din România a condus la o crestere direct proportionala a problemelor de natura administrativa. Echipa noastra are o vasta experienta in acest domeniu.

Printre cele mai importante servicii pe care echipa cabinetului nostru le ofera sunt:

Urbanism si autorizarea constructiilor avocat Mihai Kehaiyan

Urbanism si autorizarea constructiilor

1. Consultanta juridica pentru dezvoltarea proiectelor imobiliare (inclusiv pentru intocmirea si depunerea documentatiilor urbanistice, obtinerea avizelor, acordurilor şi autorizatiilor solicitate de lege sau de autoritatile publice, anulari de PUZ-uri, PUD-uri, certificate de urbanism, avize, exproprieri, demolari de constructii ridicate cu incalcarea prevederilor legale, etc);

2. Asistenta si reprezentare juridica in litigiile cu autoritatile administratiei din domeniul urbanism si autorizarea constructiilor (litigii referitoare la acordarea unor avize si autorizatii; litigii referitoare la contestarea planurilor si documentatiilor urbanistice; litigii referitoare la contestarea actelor de autoritate emise în domeniu);

3. Asistenta si reprezentare juridica în materie contraventionala (contestatii amenzi aplicate de autoritatile adminstratiei publice centrale si locale in domeniul constructiilor);

4. Asistenta si reprezentare juridica in litigiile referitoare la demolarea constructiilor.

Urbanism si autorizarea constructiilor

In decursul timpului, colectivul cabinetului si-a dezvoltat o practica proprie si a contribuit la cristalizarea unei jurisprudente interesante în materie, ca de exemplu in ceea ce priveste acordarea de despagubiri pentru prejudiciile cauzate de emiterea eronata sau cu intarziere a unor acte administrative.

Confidentialitate

Cu noi riscul de incalcare a confidentialitatii este redus la zero.

Protectie Legala

Cu noi incepe o acoperire legala simpla si inteligenta.

Grija fata de client

Pentru noi tot ce conteaza este sa iti protejam interesele.

Planificare caz

Fiecare caz este privit cu grija si atentie, iar pentru fiecare in parte este construita o strategia personalizata si potrivita situatiei. Detaliile marunte sunt de obicei cele mai importante, de aceea furnizarea oricarei informatii este foarte importanta. Dar indifferent de caz atunci cand vorbim despre planificare, noi avem urmatoarele obiective:

Identificare nevoi client

Analiza faptelor, posibilele cauze ale actiunii, cai de atac

Analiza rolurilor

Formularea teoriei si planul cazului

Evaluare caz

Identificarea oricarei fapta suplimentare se face prin investigatie si cercetare, iar aceste doua actiuni sunt absolut necesare pentru a formula alternative viabile pentru clientul nostru. Aceasta metodologie are la baza urmatoarele aspecte:
Informatii

Sursa informatiilor

Cum folosim informatiile

Este esential ca evaluarea cazului trebuie sa aiba la baza cercetari juridice si legale pentru a ne asigura ca fiecare informatie poate fi utilizata in mod corespunzator.

Strangerea informatiilor

Pentru a trece la analiza in detaliu a oricarui caz, informatia este cea mai importanta. Orice fapta care poate demonstra elementul are la baza o informatie. Pentru a contrui un caz solid este mai intai necesara o intreaga lista de informatii ce vor ajuta la frezarea unei strategii imbatabile. Orice caz are la baza:
Teorie

Fapte

Prezentare

La baza acestor trei principii sta colectarea informatiilor care vor forma un puzzle complet pregatit de prezentare in fata instantei.

Contacteaza-ne !

Scopul nostru este sa fim expertii in care sa ai incredere. Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati.

+40 724 509 049

office@kehaiyan.ro L – V 09:00-17:30

Ai nevoie de consultanta juridica?

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam: 0724 509 049

office@kehaiyan.ro
·   Luni – Vineri 09:00-17:00