Drept imobiliar

Bucuresti - Romania
Drept imobiliar avocat Mihai Kehaiyan

Drept Imobiliar

In acest domeniu avocatii din echipa noastra ofera clientilor sai o gama extinsa de servicii de consultanta in ceea ce priveste realizarea proiectelor imobiliare, precum verificarea situatiei juridice a terenurilor si constructiilor prin realizarea unor studii de due-dilligence.

Asistarea pe parcursul negocierilor cu proprietarii si cu institutiile bancare in vederea asigurarii finanțării;
Incheierea de acorduri, promisiuni sau contracte de vanzare, de cumparare sau de schimb, sau a oricaror acte juridice avand ca obiect constituirea de drepturi asupra terenurilor sau cladirilor.

*inclusiv concesiune, inchiriere, superficie, servituti, uzufruct, etc …

Drept imobiliar avocat Mihai Kehaiyan

Drept imobiliar - procese

1. Servicii drept imobiliar

Pe langa acestea, oferim servicii juridice si in materie de carte funciara, constand in asistenta privind intabularea sau inscrierea provizorie a dreptului de proprietate sau a altor drepturi reale. Notarea unor drepturi, fapte sau alte raporturi juridice, radierea diverselor inscrieri din cartea funciara. 

2. Cereri drept imobiliar

Cereri de indreptare a erorilor materiale din cuprinsul cartilor funciare, cereri de reexaminare impotriva incheierilor de carte funciara si alte operatiuni de cadastru. Toate aceste servicii se regasesc in aria de drept imobiliar.

Drept imobiliar si evaluarea acestuia

De asemenea, societatea noastra asigura reprezentare in instanta in ceea ce privesc plangerile de carte funciara, actiuni in rectificarea cartilor funciare si actiuni in prestatie tabulara, actiuni in revendicare imobiliara, constituirea unor drepturi reale, granituiri, exproprieri, evacuari, actiuni pentru dobandirea unor drepturi ca efect al uzucapiunii sau accesiunii imobiliare, desfiintarea unor constructii si lucrari etc.

 

Totodata, asiguram asistenta si reprezentare in litigiile care au ca obiect restituirea proprietatilor preluate abuziv, cat si reprezentarea clientilor in fata unor autoritati precum Agentia Nationala pentru Restituirea Proprietatii in scopul solutionarii dosarelor si a obtinerii deciziilor de despagubire.

Confidentialitate

Cu noi riscul de incalcare a confidentialitatii este redus la zero.

Protectie Legala

Cu noi incepe o acoperire legala simpla si inteligenta.

Grija fata de client

Pentru noi tot ce conteaza este sa iti protejam interesele.

Planificare caz

Fiecare caz este privit cu grija si atentie, iar pentru fiecare in parte este construita o strategia personalizata si potrivita situatiei. Detaliile marunte sunt de obicei cele mai importante, de aceea furnizarea oricarei informatii este foarte importanta. Dar indifferent de caz atunci cand vorbim despre planificare, noi avem urmatoarele obiective:

Identificare nevoi client

Analiza faptelor, posibilele cauze ale actiunii, cai de atac

Analiza rolurilor

Formularea teoriei si planul cazului

Evaluare caz

Identificarea oricarei fapta suplimentare se face prin investigatie si cercetare, iar aceste doua actiuni sunt absolut necesare pentru a formula alternative viabile pentru clientul nostru. Aceasta metodologie are la baza urmatoarele aspecte:
Informatii

Sursa informatiilor

Cum folosim informatiile

Este esential ca evaluarea cazului trebuie sa aiba la baza cercetari juridice si legale pentru a ne asigura ca fiecare informatie poate fi utilizata in mod corespunzator.

Strangerea informatiilor

Pentru a trece la analiza in detaliu a oricarui caz, informatia este cea mai importanta. Orice fapta care poate demonstra elementul are la baza o informatie. Pentru a contrui un caz solid este mai intai necesara o intreaga lista de informatii ce vor ajuta la frezarea unei strategii imbatabile. Orice caz are la baza:
Teorie

Fapte

Prezentare

La baza acestor trei principii sta colectarea informatiilor care vor forma un puzzle complet pregatit de prezentare in fata instantei.

Contacteaza-ne !

Scopul nostru este sa fim expertii in care sa ai incredere. Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati.

+40 724 509 049

office@kehaiyan.ro L – V 09:00-17:30

Ai nevoie de consultanta juridica?

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam: 0724 509 049

office@kehaiyan.ro
·   Luni – Vineri 09:00-17:00