Drept European

Bucuresti - Romania
Drept European avocat Mihai Kehaiyan

Drept European

In activitatea curenta, Cabinetul de avocatura Mihai Kehaiyan acorda o atentie speciala problemelor de drept european, militand in mod constant pentru aplicarea cu prioritate a dreptului Uniunii Europene.

Activitatea noastra cea mai intensa, in ceea ce priveste valorizarea unor elemente de drept european, este cea din materia fiscala.

Drept European avocat Mihai Kehaiyan

Drept european - procese

1. Servicii drept european

Am reusit sa sustinem cu succes, în fata instantelor de contencios fiscal, prevalenta dreptului european in materii precum TVA, accize, taxe vamale sau libera circulatie a marfurilor. Pregatirea solida in materie ne-a permis sa reprezentam un numar mare de clienti în procedurile de sesizare a Curtii de Justitie a Uniunii Europene.

2. Cereri drept european

In materia taxelor de mediu, am asistat clienti în procedurile nationale de control, proband faptul ca legislatia nationala este in multe randuri incompatibila cu dreptul european, tocmai prin valorificarea unor elemente de drept european.

Drept european si evaluarea acestuia

O alta activitate importanta a cabinetului nostru este în domeniul liberei circulatii a lucratorilor, in conformitate cu Directiva 2004/38/CE a Parlamentului European si a Consiliului privind dreptul la libera circulatie si sedere pe teritoriul statelor membre pentru cetatenii Uniunii si membrii familiilor acestora. Totodata, cabinetul nostru acorda o atentie speciala problemelor legate de securitatea sociala a lucratorilor migranti.

Confidentialitate

Cu noi riscul de incalcare a confidentialitatii este redus la zero.

Protectie Legala

Cu noi incepe o acoperire legala simpla si inteligenta.

Grija fata de client

Pentru noi tot ce conteaza este sa iti protejam interesele.

Planificare caz

Fiecare caz este privit cu grija si atentie, iar pentru fiecare in parte este construita o strategia personalizata si potrivita situatiei. Detaliile marunte sunt de obicei cele mai importante, de aceea furnizarea oricarei informatii este foarte importanta. Dar indifferent de caz atunci cand vorbim despre planificare, noi avem urmatoarele obiective:

Identificare nevoi client

Analiza faptelor, posibilele cauze ale actiunii, cai de atac

Analiza rolurilor

Formularea teoriei si planul cazului

Evaluare caz

Identificarea oricarei fapta suplimentare se face prin investigatie si cercetare, iar aceste doua actiuni sunt absolut necesare pentru a formula alternative viabile pentru clientul nostru. Aceasta metodologie are la baza urmatoarele aspecte:
Informatii

Sursa informatiilor

Cum folosim informatiile

Este esential ca evaluarea cazului trebuie sa aiba la baza cercetari juridice si legale pentru a ne asigura ca fiecare informatie poate fi utilizata in mod corespunzator.

Strangerea informatiilor

Pentru a trece la analiza in detaliu a oricarui caz, informatia este cea mai importanta. Orice fapta care poate demonstra elementul are la baza o informatie. Pentru a contrui un caz solid este mai intai necesara o intreaga lista de informatii ce vor ajuta la frezarea unei strategii imbatabile. Orice caz are la baza:
Teorie

Fapte

Prezentare

La baza acestor trei principii sta colectarea informatiilor care vor forma un puzzle complet pregatit de prezentare in fata instantei.

Contacteaza-ne !

Scopul nostru este sa fim expertii in care sa ai incredere. Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati.

+40 724 509 049

office@kehaiyan.ro L – V 09:00-17:30

Ai nevoie de consultanta juridica?

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam: 0724 509 049

office@kehaiyan.ro
·   Luni – Vineri 09:00-17:00