Drept Bancar

Bucuresti - Romania
Drept bancar avocat Mihai Kehaiyan

Drept Bancar

Avocatii cabinetului nostru au o experienta de lunga durata in litigiile de drept bancar, perioada in care am reprezentat cu precadere interesele institutiilor bancare din Romania, dar totodata am asigurat si reprezentarea intereselor unor persoane fizice si juridice in cadrul actiunilor formulate impotriva acestotra.

Incepand cu anul 2009 dreptul bancar si financiar reprezinta una dintre principalele noastre arii de practica, asigurand reprezentarea unora dintre cele mai importante institutii bancare ce activau si in continuare activeaza in Romania, precum Bancpost SA, VolksbanK SA, Garanti Bank SA, Banca Transilvania SA.

Drept bancar avocat Mihai Kehaiyan

Drept bancar - procese

1. Servicii drept bancar

Experienta dobândita in acest domeniu, dublata de energia unei echipe de avocati pasionati de problemele pe care le ridica domeniul bancar, au facut ca in ultimii ani sa fie abordate cu succes servicii referitoare la negocieri.

2. Cereri drept bancar

Acestea au fost purtate de institutia bancara cu clientii sai, reprezentarea in fata instantelor de judecata în litigii avand ca obiect insolventa și faliment, pretentii formulate de banca impotriva clientilor bancii, constatarea caracterului abuziv al prevederilor din cuprinsul unor contracte de credit bancar, cauze privind inlaturarea riscului valutar din contractele de credit, plangeri impotriva proceselor-verbale de sanctionare contraventionala întocmite de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului si Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si nu in ultimul rand reprezentarea în cadrul contestatiilor avand ca obiect darea în plata în baza Legii nr. 77/2016.

Drept bancar si evaluarea acestuia

Propunem o abordare complexa a litigiilor de acest tip, cu valorificarea tuturor argumentelor de text și a jurisprudentei relevante la nivel national si la nivelul Curtii de Justitie a Uniunii Europene.

Confidentialitate

Cu noi riscul de incalcare a confidentialitatii este redus la zero.

Protectie Legala

Cu noi incepe o acoperire legala simpla si inteligenta.

Grija fata de client

Pentru noi tot ce conteaza este sa iti protejam interesele.

Planificare caz

Fiecare caz este privit cu grija si atentie, iar pentru fiecare in parte este construita o strategia personalizata si potrivita situatiei. Detaliile marunte sunt de obicei cele mai importante, de aceea furnizarea oricarei informatii este foarte importanta. Dar indifferent de caz atunci cand vorbim despre planificare, noi avem urmatoarele obiective:

Identificare nevoi client

Analiza faptelor, posibilele cauze ale actiunii, cai de atac

Analiza rolurilor

Formularea teoriei si planul cazului

Evaluare caz

Identificarea oricarei fapta suplimentare se face prin investigatie si cercetare, iar aceste doua actiuni sunt absolut necesare pentru a formula alternative viabile pentru clientul nostru. Aceasta metodologie are la baza urmatoarele aspecte:
Informatii

Sursa informatiilor

Cum folosim informatiile

Este esential ca evaluarea cazului trebuie sa aiba la baza cercetari juridice si legale pentru a ne asigura ca fiecare informatie poate fi utilizata in mod corespunzator.

Strangerea informatiilor

Pentru a trece la analiza in detaliu a oricarui caz, informatia este cea mai importanta. Orice fapta care poate demonstra elementul are la baza o informatie. Pentru a contrui un caz solid este mai intai necesara o intreaga lista de informatii ce vor ajuta la frezarea unei strategii imbatabile. Orice caz are la baza:
Teorie

Fapte

Prezentare

La baza acestor trei principii sta colectarea informatiilor care vor forma un puzzle complet pregatit de prezentare in fata instantei.

Contacteaza-ne !

Scopul nostru este sa fim expertii in care sa ai incredere. Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati.

+40 724 509 049

office@kehaiyan.ro L – V 09:00-17:30

Ai nevoie de consultanta juridica?

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam: 0724 509 049

office@kehaiyan.ro
·   Luni – Vineri 09:00-17:00