Dreptul Sportiv

Bucuresti - Romania
Drept sportiv avocat Mihai Kehaiyan

Dreptul sportiv

Am considerat de cuviinta sa acordam mai multa atentie activitatii din domeniul sportiv, cu atat mai mult cu cat, aceasta este in continua dezvoltare in ultima perioada de timp.

Pentru a intelege cat mai bine aceasta situatie, am considerat ca trebuie sa ne implicam noi in mod direct in finalizarea unora dintre cele mai grele curse de ciclism, triatlon sau atletism desfasurate in tara noastra.

Drept sportiv avocat Mihai Kehaiyan

Dreptul sportiv

1. Servicii drept sportiv

Aceasta ne-a determinat sa privim in alt mod aceasta ramura, dar totodata ne-a introdus si in marea familie a sportului. Astfel ca actualmente colaboram cu anumite federatii de profil si cu o parte dintre cele mai cunoscute cluburi sportive.

2. Cereri aferente dreptul sportiv

Oferim consultanta, asistenta si reprezentare juridica pe probleme ce tin de constituirea, finantarea publica si privata a cluburilor sportive, organizarea si functionarea asociatiilor si cluburilor sportive, reprezentare in fata Ministerului Tineretului si Sportului pentru obtinerea de avize, certificate de identificare sportiva.

Dreptul sportiv si evaluarea acestuia

Totodata, reprezentam sportivi si cluburi in negocierea contractelor de activitate sportiva cu clauze specifice privind disciplina si viata sportiva, consultanta in procedura eliberarii autorizatiei de sportiv de performanta, redactarea regulamentelor de ordine interioara a cluburilor sau federatiilor sportive, a regulamentelor de desfasurare a evenimentelor sportive.

Avocatii cabinetului asigura reprezentarea in proceduri litigioase sau pre-litigioase, in fata comisiilor sportive interne si/sau internationale, cat si a instantelor de judecata.

Confidentialitate

Cu noi riscul de incalcare a confidentialitatii este redus la zero.

Protectie Legala

Cu noi incepe o acoperire legala simpla si inteligenta.

Grija fata de client

Pentru noi tot ce conteaza este sa iti protejam interesele.

Planificare caz

Fiecare caz este privit cu grija si atentie, iar pentru fiecare in parte este construita o strategia personalizata si potrivita situatiei. Detaliile marunte sunt de obicei cele mai importante, de aceea furnizarea oricarei informatii este foarte importanta. Dar indifferent de caz atunci cand vorbim despre planificare, noi avem urmatoarele obiective:

Identificare nevoi client

Analiza faptelor, posibilele cauze ale actiunii, cai de atac

Analiza rolurilor

Formularea teoriei si planul cazului

Evaluare caz

Identificarea oricarei fapta suplimentare se face prin investigatie si cercetare, iar aceste doua actiuni sunt absolut necesare pentru a formula alternative viabile pentru clientul nostru. Aceasta metodologie are la baza urmatoarele aspecte:
Informatii

Sursa informatiilor

Cum folosim informatiile

Este esential ca evaluarea cazului trebuie sa aiba la baza cercetari juridice si legale pentru a ne asigura ca fiecare informatie poate fi utilizata in mod corespunzator.

Strangerea informatiilor

Pentru a trece la analiza in detaliu a oricarui caz, informatia este cea mai importanta. Orice fapta care poate demonstra elementul are la baza o informatie. Pentru a contrui un caz solid este mai intai necesara o intreaga lista de informatii ce vor ajuta la frezarea unei strategii imbatabile. Orice caz are la baza:
Teorie

Fapte

Prezentare

La baza acestor trei principii sta colectarea informatiilor care vor forma un puzzle complet pregatit de prezentare in fata instantei.

Contacteaza-ne !

Scopul nostru este sa fim expertii in care sa ai incredere. Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati.

+40 724 509 049

office@kehaiyan.ro L – V 09:00-17:30

Ai nevoie de consultanta juridica?

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam: 0724 509 049

office@kehaiyan.ro
·   Luni – Vineri 09:00-17:00