Despre noi

Story About Our Firm

Povestea noastra ...

Intr-o lume aflata in continua schimbare, inca din anul 2003 de la data constituirii sale si pana in prezent, principiul respectarii deontologiei profesionale si a valorilor morale, s-a mentinut constant in cadrul Cabinetului de Avocat Mihai Kehaiyan.

Dorinta membrilor echipei de infrunta si depasi de fiecare data noi provocari, au consolidat de-a lungul acestor ani, dinamica si integritatea actualei echipe.

Cabinetul de Avocat Mihai Kehaiyan desfasoara activitati generale de consultanta de natura civila, comerciala, contencios administrativ, dar si activitati de asistenta si reprezentare in litigii inregistrate pe rolul instantelor de judecata sau in negocieri/concilieri/medieri desfasurate in fata altor organe sau institutii, publice ori private.

Fara incredere nu puteam atinge scopurile propuse si de aceea am fost, suntem si vom ramane mereu fideli clientilor nostri.

Mihai Kehaiyan semnatura

managing partner cabinet avocatura kehaiyan

Filozofia Noastra

Sa respectam ceea ce facem inseamna sa ne respectam clientii punandu-le pe masa rezolutiile dorite intr-un timp record.

 

Principiul Nostru

Sa tratam fiecare situatie cu profesionalism si in acelasi timp cu mai mult de un strop de creativitate ne conduce de fiecare data spre rezultate.

 

Cheia Succesului

Faptul ca facem parte din echipa de baza a clientilor nostri, inseamna ca deservim toate cerintele lor legale intr-un mod eficient.

 

 

Expertiza si Profesionalism

De ce ne aleg clientii?

Echipa noastra este cea mai mare realizare a noastra. Fiecare membru al echipei noastre are expertiza si experienta necesara pentru a purta lupta juridica necesara in vederea atingerii obiectivelor clientilor nostri.

Fiecare caz este evaluat indeaproape si analizat din toate unghiurile. Profesionalismul este cel care ne conduce spre succes, iar in acest domeniu nu este loc de gresala. Angajamentul nostru este daruirea.

0+
Consultatii juridice
0%
Cazuri de succes
0mIns RON
Costuri recuperate pentru clienti
0+
Arii de practica
Ai nevoie de consultanta juridica?

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam: 0724 509 049

office@kehaiyan.ro
·   Luni – Vineri 09:00-17:00

Inscrie-te Newsletter

Echipa noastra

Avocat Mihai Kehaiyan

Mihai Kehaiyan

Managing Partner