Studenti cariere avocatura

Story About Us

Studenti cariere avocatura

Intrucat pentru fiecare dintre noi activitatea a inceput înca din anii studentiei, Cabinetul de avocatura Mihai Kehaiyan incurajeaza, chiar din timpul studiilor universitare la Facultatea de Drept, desfasurarea unei activitati de practica profesionala.

Mihai Kehaiyan semnatura

Aptitudini studenti

Dreptul este o provocare plina de satisfactii
Cunostinte Comerciale95%
Comunicare100%
Atentie la detalii95%
Orientare creativa catre solutii90%

Oferim cele mai bune servicii

Ne-am gandit sa impartasim din experienta dobandita in cei aproape 20 ani de activitate cu cei mai tineri dintre noi, viitorii nostri colegi. Programul se adreseaza studentilor din anii 3 și 4 care vor avea astfel ocazia de a se familiariza cu modalitatea de lucru a unui avocat.

In cursul activitatii de practica profesionala, obiectivul nostru este acela de a asigura familiarizarea studentilor cu principalele repere ale activitatii unei cabinet de avocatura, in diverse etape (pregatirea si gestionarea unui dosar juridic, intocmirea si comunicarea actelor juridice si a actelor de procedura, tratarea unor probleme juridice cu grade diferite de complexitate, efectuarea unei cercetari de substanta pentru asigurarea suportului teoretic și practic in activitatea de consultanta si reprezentare juridica).

In unele cazuri, succesul unei activitati de practica profesionala se exprima si in finantarea, prin intermediul unui contract de bursa privata, a unuia sau mai multor studenti care impartasesc valorile cabinetului nostru, au aptitudini deosebite si se orienteaza profesional spre o cariera in domeniul avocaturii.

Pentru pregatirea perioadei tale de practica, trimite-ne o scurta scrisoare de prezentare la adresa de email office@kehaiyan.ro

Lucru in echipa

Sa privesti mereu cu mandrie atunci cand colegii tai se bucura sa lucreze cu tine. Ei isi vor dori sa lucrati indeaproape si in alte situatii si nu se vor da in laturi de la a va recomanda si altora. Lucrul in echipa este, fara indoiala, cel mai bun mod de a progresa in cariera ta.

Initiativa

Vei avea parte de responsabiltati – in calitate de avocat stagiar – si trebuie sa faci fata acestor provocari. Iti poti concepe propriile solutii, inainte de a astepta indrumarea din partea celorlalti.

Creativitate

De multe ori, raspunsul la problema unui client nu va fi unul evident, iar munca ta va fi sa explorezi noi cai, argumente si idei pentru a obtine rezultatul dorit.

Munca sub presiune

Vei avea de solutionat multe probleme, iar termenele limita vor fi, de multe ori, foarte stranse. Este esential sa ramai calm si concentrat.

Intelegerea oamenilor

Este important sa asculti si sa acorzi timpul necesar pentru a intelege exact preocuparile individuale ale clientului.

Cercetare si pregatire

Pentru a construi o imagine completa, dedica timpul necesar pentru pregatirea si utilizarea unei varietati de resurse.