Studenti cariere avocatura

Story About Us

Studenti cariere avocatura

Intrucat pentru fiecare dintre noi activitatea a inceput înca din anii studentiei, Cabinetul de avocatura Mihai Kehaiyan incurajeaza, chiar din timpul studiilor universitare la Facultatea de Drept, desfasurarea unei activitati de practica profesionala.

Mihai Kehaiyan semnatura

Aptitudini studenti

Dreptul este o provocare plina de satisfactii
Cunostinte Comerciale95%
Comunicare100%
Atentie La Detalii95%
Orientare creativa catre solutii90%

Oferim cele mai bune servicii

De aceea, experienta dobandita in cei 17 ani de activitate, ne-am gandit sa o impartasim cu cei mai tineri dintre noi, viitorii nostri colegi. Programul se adreseaza studentilor din anii 3 și 4 care vor avea astfel ocazia de a se familiariza cu modalitatea de lucru a unui avocat.

In cursul activitatii de practica profesionala, obiectivul nostru este acela de a asigura familiarizarea studentilor cu principalele repere ale activitatii unei cabinet de avocatura, in diverse etape (pregatirea si gestionarea unui dosar juridic, intocmirea si comunicarea actelor juridice si a actelor de procedura, tratarea unor probleme juridice cu grade diferite de complexitate, efectuarea unei cercetari de substanta pentru asigurarea suportului teoretic și practic in activitatea de consultanta si reprezentare juridica).

In unele cazuri, succesul unei activitati de practica profesionala se exprima si in finantarea, prin intermediul unui contract de bursa privata, a unuia sau mai multor studenti care impartasesc valorile cabinetului nostru, au aptitudini deosebite si se orienteaza profesional spre o cariera in domeniul avocaturii.

Pentru pregatirea perioadei tale de stagiu, trimite-ne o scurta scrisoare de prezentare la adresa de email office@kehaiyan.ro

Lucru in echipa

Daca oamenii se bucura sa lucreze cu dvs., vor dori sa o faca din nou si sa va recomande altora; fara indoiala cel mai bun mod de a progresa in cariera ta.

Initiativa

In calitate de avocat stagiar, vi se vor da responsabilitati si trebuie sa faceti fata acestui lucru, concepandu-va propriile solutii, inainte de a va baza pe altii.

Creativitate

Raspunsul la problema unui client este posibil sa nu fie evident, iar munca ta va fi sa explorezi noi cai, argumente si idei pentru a obtine rezultatul dorit.

Munca sub presiune

Cantitati mari de munca vor fi transformate in termene limita. Sa ramai calm si concentrat este esential.

Intelegerea oamenilor

Este esential sa asculti si sa acorzi timpul necesar pentru a intelege exact preocuparile individuale ale clientului.

Cercetare si pregatire

Pentru a construi o imagine completa, dedica timpul necesar pentru pregatirea si utilizarea unei varietati de resurse.