Recuperare creante executare silita

Bucuresti - Romania
Recuperare creante executare silita avocat Mihai Kehaiyan

Recuperare creante

In ultima perioada de timp, un numar semnificativ de agenti economici, dar si persoane fizice, intampina probleme juridice asociate activitatii de recuperare a creantelor.

Astfel de situatii pot afecta insasi activitatea economica a unei societati sau stabilitatea financiara a unei persoane/familii in imprejurarea in care nu este solutionata în timp util.

Recuperare creante executare silita avocat Mihai Kehaiyan

Recuperare creante | Executare silita

1. Servicii recuperare creante

O reactie rapida a creditorului este esentiala atunci cand vorbim despre recuperarea de create. Profesionalistii in domeniu recunosc ca cele mai mari sanse de recuperare a creantei este in primele luni de la scadenta. Atunci cand creanta devine scadenta si nu este achitata, se recomanda actiunea simultana prin toate mijloacele prevazute de lege.

2. Cereri recuperare creante

 • Din aceasta perspectiva, oferim asistenta și reprezentare in materia recuperarii creantelor, cum ar fi:

  • Asistenta in cadrul negocierilor extrajudiciare dintre creditori si debitori, redactarea şi comunicarea de somatii prealabile si notificari catre debitor;
  • redactarea si sustinerea diverselor actiuni în fata instantelor de judecata: ordonante de plata; cereri cu valoare redusa; actiuni de drept comun; cereri pentru instituirea măsurilor asiguratorii (sechestru, poprire) si a sechestrului judiciar;

Recuperare creante

  • Asistam si reprezentam clientii nostri in fata instantelor judecatoresti pentru a asigura desfasurarea cat mai rapida a acestor proceduri, si pentru a anihila diversele tactici folosite de debitori pentru tergiversarea sau paralizarea demersurilor de recuperare a creantei;
  • In materia executarii silite reprezentam părtile in vederea desfasurarii procedurii cu celeritate si cu respectarea prevederilor legale. De asemenea, reprezentam partile in instanta in cadrul procedurilor accesorii sau incidente executarii silite: contestatie la executare, opozitie la executare, suspendarea executarii, validarea popririi, procedura depunerii cu afectatiune speciala
  • Analiza portofoliului de creante.

  Echipa noastră asigura reprezentarea in fata instantelor de contencios administrativ, pentru acest tip de litigii.

Confidentialitate

Cu noi riscul de incalcare a confidentialitatii este redus la zero.

Protectie Legala

Cu noi incepe o acoperire legala simpla si inteligenta.

Grija fata de client

Pentru noi tot ce conteaza este sa iti protejam interesele.

Planificare caz

Fiecare caz este privit cu grija si atentie, iar pentru fiecare in parte este construita o strategia personalizata si potrivita situatiei. Detaliile marunte sunt de obicei cele mai importante, de aceea furnizarea oricarei informatii este foarte importanta. Dar indifferent de caz atunci cand vorbim despre planificare, noi avem urmatoarele obiective:

Identificare nevoi client

Analiza faptelor, posibilele cauze ale actiunii, cai de atac

Analiza rolurilor

Formularea teoriei si planul cazului

Evaluare caz

Identificarea oricarei fapta suplimentare se face prin investigatie si cercetare, iar aceste doua actiuni sunt absolut necesare pentru a formula alternative viabile pentru clientul nostru. Aceasta metodologie are la baza urmatoarele aspecte:
Informatii

Sursa informatiilor

Cum folosim informatiile

Este esential ca evaluarea cazului trebuie sa aiba la baza cercetari juridice si legale pentru a ne asigura ca fiecare informatie poate fi utilizata in mod corespunzator.

Strangerea informatiilor

Pentru a trece la analiza in detaliu a oricarui caz, informatia este cea mai importanta. Orice fapta care poate demonstra elementul are la baza o informatie. Pentru a contrui un caz solid este mai intai necesara o intreaga lista de informatii ce vor ajuta la frezarea unei strategii imbatabile. Orice caz are la baza:
Teorie

Fapte

Prezentare

La baza acestor trei principii sta colectarea informatiilor care vor forma un puzzle complet pregatit de prezentare in fata instantei.

Contacteaza-ne !

Scopul nostru este sa fim expertii in care sa ai incredere. Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati.

+40 724 509 049

office@kehaiyan.ro L – V 09:00-17:30

Ai nevoie de consultanta juridica?

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam: 0724 509 049

office@kehaiyan.ro
·   Luni – Vineri 09:00-17:00