Drept societar

Bucuresti - Romania
Drept societar avocat Mihai Kehaiyan

Drept Societar

Ce intelegem prin drept societar? Cabinetul nostru de avocatura se adreseaza cu precadere societatilor comerciale, pentru care presteaza servicii de consiliere, asistenta si reprezentare juridica.

In acest sens detinem cunostintele si know-how-ul necesar pentru realizarea unor servicii juridice referitoare la:
– infiintarea unei societati (scrierea actelor constitutive, pregatirea declaratiilor si formularlor necesare, indeplinirea formalitatilor prealabile constituirii unei societati, indeplinirea formalitatilor la Registrul Comertului); 

– Modificarea unei societati (pregatirea si revizuirea hotararilor adunarilor generale, reprezentare cu ocazia adunarilor generale, indeplinirea formalitatilor specifice la Registrul Comertului);

– Evenimentele din viata unei societati (ex. retrageri sau cooptari de asociati/actionari, divizarea sau fuziunea societatilor, structura capitalului social, preluarea altor societati, transferul activelor si al fondurilor de comert, constituirea unui grup de societati inclusiv din punct de vedere al TVA-ului);

– Litigiile intre societati, litigiile dintre asociati/actionari și societati sau litigiile societatilor cu autoritatile publice (in masura in care ele nu sunt cuprinse intr-o alta arie de practica).

– Insolventa societatilor (atat sub aspectul recuperarii creantelor in procedurile de insolventa, cat si sub aspectul reprezentarii societatii sau fostilor asociati/actionari/administratori de-a lungul procedurii insolventei).

Drept societar avocat Mihai Kehaiyan

Etape

1. Planificarea Cazului

Desenam harta cazului inca de la inceput pentru a identifica problemele si implementa solutiile necesare.

2. Evaluarea Situatiei

Evaluam cu grija pana la cel mai mic detaliu si analizam cu atentie toate aspectele si masurile juridice.

3. Depunerea dosarului in fata Curtii

O data planificat si evaluat din toate unghiurile, cazul merge in fata Justitiei.

4. Selectarea Informatiilor

Ne indreptam atentia spre noile informatii obtinute o data cu demararea cazului in Instanta.

Evaluare & Imbunatatire

Fiecare caz este pus sub presiune, deoarece este aproape imposibil de prevazut momentul procesului. Cu toate acestea specialistii in domeniu trebuie sa depuna o munca asidua pentru intampina orice situatie surpriza. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, una dintre cele mai importante etape ale unui caz este inceputul: evaluarea informatiilor si imbunatatirea pana la perfectionarea cailor de atac.

Confidentialitate

Cu noi riscul de incalcare a confidentialitatii este redus la zero.

Protectie Legala

Cu noi incepe o acoperire legala simpla si inteligenta.

Grija fata de client

Pentru noi tot ce conteaza este sa iti protejam interesele.

Planificare caz

Fiecare caz este privit cu grija si atentie, iar pentru fiecare in parte este construita o strategia personalizata si potrivita situatiei. Detaliile marunte sunt de obicei cele mai importante, de aceea furnizarea oricarei informatii este foarte importanta. Dar indiferent de caz atunci cand vorbim despre planificare, noi avem urmatoarele obiective:

Identificare nevoi client

Analiza faptelor, posibilele cauze ale actiunii, cai de atac

Analiza rolurilor

Formularea teoriei si planul cazului

Evaluarea cazului

Identificarea oricarei fapta suplimentare se face prin investigatie si cercetare, iar aceste doua actiuni sunt absolut necesare pentru a formula alternative viabile pentru clientul nostru. Aceasta metodologie are la baza urmatoarele aspecte:
Informatii

Sursa informatiilor

Cum folosim informatiile

Este esential ca evaluarea cazului trebuie sa aiba la baza cercetari juridice si legale pentru a ne asigura ca fiecare informatie poate fi utilizata in mod corespunzator.

Strangerea informatiilor

Pentru a trece la analiza in detaliu a oricarui caz, informatia este cea mai importanta. Orice fapta care poate demonstra elementul are la baza o informatie. Pentru a contrui un caz solid este mai intai necesara o intreaga lista de informatii ce vor ajuta la frezarea unei strategii imbatabile. Orice caz are la baza:
Teorie

Fapte

Prezentare

La baza acestor trei principii sta colectarea informatiilor care vor forma un puzzle complet pregatit de prezentare in fata instantei.

Contacteaza-ne !

Scopul nostru este sa fim expertii in care sa ai incredere. Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati.

+40 724 509 049

office@kehaiyan.ro L – V 09:00-17:30

Ai nevoie de consultanta juridica?

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam: 0724 509 049

office@kehaiyan.ro
·   Luni – Vineri 09:00-17:00