Avocat Pro Bono

Bucuresti
Avocat Pro Bono avocat Mihai Kehaiyan

Avocat Pro Bono

Ce intelegem prin avocat Pro Bono? Avand in vedere Apelul Comisei Permanente a UNBR pentru afirmarea rolului determinant al profesiei de avocat pentru realizarea unei lumi mai bune prin servicii juridice pro bono.

In stransa legatura cu responsabilitatea sociala a profesiei de avocat, Cabinetul de avocatura Mihai Kehaiyan s-a alaturat initiativei UNBR lansand proiectul Pro Bono.

Cabinetul de avocatura Mihai Kehaiyan a lansat proiectul Pro Bono in spiritul principiilor etice si standardelor profesionale pe care se bazeaza activitatea cabinetului. Trecand peste recompensa baneasca si peste timpul alocat rezolvarii unei situatii, identificam in jurul nostru oameni care au disperata nevoie de sprijinul unui avocat pe care nu si-l pot permite, in special datorita unor situatii financiare precare sau a unei situatii dificile de moment prin care trec.

In intampinarea acestor cazuri sociale, Cabinetul de Avocatura Mihai Kehaiyan incerarca periodic sa vina în ajutor prin oferirea de sprijin de specialitate în rezolvarea situatiilor cu care anumiti oameni se confrunta.

Avocat Pro Bono avocat Mihai Kehaiyan

Procesul

1. Misiunea unui avocat Pro Bono

In intampinarea acestor cazuri sociale, Cabinetul de Avocatura Mihai Kehaiyan incerarca periodic sa vina în ajutor prin oferirea de sprijin de specialitate in rezolvarea situatiilor cu care anumiti oameni se confrunta.

2. Consultatii juridice

Proiectul consta in oferirea de consultatii juridice, saptamanal, de catre avocați cu experienta din echipa cabinetului nostru, persoanelor care se confrunta cu probleme de drept sau necesita un sfat juridic profesional în principalele arii de practica.

Evaluarea solicitarilor

Solicitantii trebuie sa se inscrie prin e-mail transmis la adresa de email din pagina de contact. Avand in vedere ca timpul alocat este limitat, programarile se vor face in ordinea inscrierii.
* persoanele inscrise vor primi raspuns in care va fi indicata ora programarii pentru consultatie, la sediul cabinetului de avocatură Mihai Kehaiyan din Bucuresti.

Confidentialitate

Cu noi riscul de incalcare a confidentialitatii este redus la zero.

Protectie legala

Cu noi incepe o acoperire legala simpla si inteligenta.

Grija fata de client

Pentru noi tot ce conteaza este sa iti protejam interesele.

Pregatirea cazului

Un caz pro bono are nevoie de organizare si atentie sporita la cele mai marunte detalii. Pentru astfel de cazuri este necesar inca de la inceput sa fie stabilita strategia de atac. Totodata este recomandata expertiza interna a cazului dupa anumite specificatii obtinute din cazuistica anterioara a cabinetului de avocatura.

Evaluarea posibilitatilor

In aceasta etapa a cazului, sunt necesare sa fie efectuate evaluari cu privire la dezvoltarea caii de atac a cazului. Acestea pot forma anumite strategii de aparare sau de atac ale avocatului in sprijinul clientului. Intotdeauna posibilitatile vor fi discutate in prealabil cu clientul aferent fiecarui caz pro bono.

Strangerea informatiilor

Indiferent de tipul cazului, avocatul trebuie sa detina absolut toate informatiile din partea clientului. In acestea etapa este esential ca toate informatiile sa fie prezentate avocatului inca din faza de pregatire a cazului.

Contacteaza-ne !

Scopul nostru este sa fim expertii in care sa ai incredere. Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati.

+40 724 509 049

office@kehaiyan.ro L – V 09:00-17:30

Ai nevoie de un avocat Pro Bono?

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam: 0724 509 049

office@kehaiyan.ro
·  L – V 09:00-17:00